Ak chcete zakázať používateľské konto, vykonajte nasledujúce kroky:
Vyberte používateľa, ktorého konto treba zakázať, a kliknite na ikonu
.
Na stránke Upraviť používateľa kliknite na kartu Obmedzenia.
Rozbaľte kartu Obmedzenia prihlásenia a začiarknite políčko Konto je vypnuté.
Kliknite na ikonu
.
Používateľské konto sa zakáže. Ak chcete povoliť zakázané používateľské konto, zrušte začiarknutie políčka Konto je vypnuté.