Po zakończeniu pracy z pulpitem nawigacyjnym i innymi aplikacjami do zarządzania tożsamością można się wylogować. Kliknij na pulpicie nawigacyjnym nazwę użytkownika wyświetloną w prawym górnym rogu i wybierz opcję Wyloguj się.