Po zakończeniu pracy z pulpitem nawigacyjnym i innymi Identity Applications można się wylogować. Kliknij na pulpicie nawigacyjnym nazwę użytkownika wyświetloną w prawym górnym rogu i wybierz opcję Wyloguj się.