Aby wyłączyć konto użytkownika, wykonaj następujące czynności:
Wybierz użytkownika, którego konto ma zostać wyłączone, i kliknij ikonę
.
Kliknij kartę Ograniczenia na stronie Modyfikuj użytkownika.
Rozwiń kartę Ograniczenia logowania i zaznacz pole wyboru Konto wyłączone.
Kliknij ikonę
.
Konto użytkownika jest teraz wyłączone. Aby włączyć wyłączone konto użytkownika, odznacz pole wyboru Konto wyłączone.