Aby usunąć grupy:
Kliknij opcję Zarządzanie grupami na stronie docelowej
Podaj nazwę i kontekst grupy lub znajdź atrybut przy użyciu funkcji wyszukiwania, a następnie kliknij przycisk
.
Zaznacz grupę, która ma zostać usunięta, i kliknij ikonę
.
Zostanie wyświetlone potwierdzenie informujące o usunięciu grupy.