12.4 Beheermodus afsluiten

De beheermodus afsluiten en het Werkdashboard terugzetten zodat gegevens en toegangsmachtigingen worden weergegeven van de momenteel aangemelde gebruiker met behulp van een van de volgende methoden:

  • Klik op X in de sectie Gebruikersprofiel:

  • Klik in het dialoogvenster Beheren op Beheermodus afsluiten.

Machtigingsmodus: het besturingselement Beheren is niet beschikbaar in de machtigingsmodus, zelfs niet als een gebruiker is gemachtigd voor een domeinbeheerder of domeinmanager. Wanneer een gebruiker zich in de machtigingsmodus bevindt, geven de navigatietoegangsmachtigingen voor menu-items in het Werkdashboard de machtigingen weer voor de gemachtigde gebruiker en niet voor de aangemelde gebruiker.