Als u niet langer toegang tot een rol of resource nodig hebt, kunt u de toestemming verwijderen. Selecteer de toestemming in Toegang > Toestemmingen en geef vervolgens een reden op voor het intrekken van de toestemming.
Wanneer u een toestemming intrekt, moet u met het volgende rekening houden:
Als u een toestemming toevoegt, verwijdert of aanpast via het dashboard, wordt dit mogelijk niet direct getoond in de lijst met toestemmingen. Druk op F5 om de lijst te vernieuwen.
U kunt geen toestemmingen verwijderen die vanwege uw lidmaatschap in een specifieke groep in uw Identity Manager-omgeving aan u zijn toegewezen. Als u toegang wilt verwijderen tot een rol of resource die vanwege uw lidmaatschap in een groep aan u is toegewezen, moet uw account van die groep worden verwijderd.
Raadpleeg de Help op het dashboard voor meer informatie.