Ha az OpenText Identity Console alkalmazás használata során a frissítési gombra kattint a böngészőben, a rendszer kijelentkezteti a kapcsolatból. A felhasználók eldönthetik, hogy ki kell-e jelentkezniük a kapcsolatból, amikor a frissítési gombra kattintanak. Az alábbi eljárás ismerteti, hogy miként lehet a kiszolgálóbeállítások módosításával engedélyezni az OpenText Identity Console-nak a kapcsolat tárolását:
Jelentkezzen be az OpenText Identity Console kiszolgálóra rendszergazdai hitelesítő adatokkal.
Futtassa az alábbi parancsot, miközben gyökérszintű vagy a gyökérszinttel egyenértékű felhasználóként van bejelentkezve:
cd /usr/bin
Futtassa az alábbi parancsot:
./identityconsole enablerefresh
Megjelenik egy figyelmeztető üzenet: enabling refresh will lead to storing the session in Identity console. (a frissítés engedélyezése a kapcsolat tárolásához vezet az Identity Console-ban)
Do you want to store the session in Identity console [y/n] (Szeretné tárolni a kapcsolatot az Identity Console-ban [i/n]?)
Nyomja meg az Y (I), majd az Enter billentyűt.
Megjelenik a következő üzenet: Enabling Identity console to store session, Session store Enabled! (Az Identity Console tárolhatja a kapcsolatot, a kapcsolat tárolása engedélyezve.)
Ha le szeretné tiltani, hogy az OpenText Identity Console tárolja a kapcsolatot, futtassa az alábbi parancsot:
./identityconsole disablerefresh