A fiók elévülési dátumának beállításához végezze el az alábbi lépéseket:
Válassza ki azt a felhasználót, akinek a fiókján be kell állítani az elévülési dátumot, és kattintson a
ikonra.
Kattintson a Korlátozások fülre a Felhasználó módosítása lapon.
Bontsa ki a Bejelentkezési korlátozások lapot, és jelölje be A fióknak van lejárati dátuma jelölőnégyzetet, majd adja meg az Elévülés dátuma értékét.
Kattintson a
ikonra.