Felhasználói fiók letiltásához végezze el az alábbi lépéseket:
Válassza ki a felhasználót, akinek a fiókját le kell tiltani, és kattintson a
ikonra.
Kattintson a Korlátozások fülre a Felhasználó módosítása lapon.
Bontsa ki a Bejelentkezési korlátozások lapot, és jelölje be A fiók le van tiltva jelölőnégyzetet.
Kattintson a
ikonra.
A felhasználói fiók ekkor le van tiltva. Bármely letiltott felhasználói fiók engedélyezéséhez törölje A fiók le van tiltva jelölőnégyzet bejelölését.