Felhasználói objektum törlése:
Kattintson a Felhasználókezelés lehetőségre az kezdőlapján.
Írja be az objektum nevét és környezetét, vagy a keresési funkcióval keresse meg, majd kattintson a
gombra.
Válassza ki a felhasználói objektumot a felhasználólistából, és kattintson a
ikonra.
Megjelenik a felhasználói objektum törlését jelző megerősítő üzenet.