Csoportok törléséhez:
Kattintson a Csoportkezelés lehetőségre a kezdőlapon.
Adja meg a csoport nevét és környezetét, vagy a keresési funkcióval keresse meg, majd kattintson a
gombra.
Jelölje ki a törlendő csoportot, és kattintson a
ikonra.
Megjelenik a csoport törlését jelző megerősítő üzenet.