Titkosított attribútumokra vonatkozó házirend törléséhez:
Kattintson a Titkosított attribútumok lehetőségre az kezdőlapján.
Adja meg az attribútum nevét és környezetét, vagy a keresési funkcióval keresse meg, majd kattintson a
gombra.
Válassza ki az attribútumo(ka)t a listából, és kattintson a
ikonra.
Megjelenik a házirend törlését jelző megerősítő üzenet.