Hvis du ikke længere har brug for at få adgang til en rolle eller ressource, kan du fjerne tilladelsen. Vælg tilladelsen i Adgang > Tilladelser, og angiv derefter en grund til, at tilladelsen skal tilbagekaldes.
Når du fjerner en tilladelse, skal du overveje følgende:
Hvis du tilføjer, fjerner eller ændrer en tilladelse via dashboardet, afspejles ændringen måske ikke straks på listen over tilladelser. Tryk på F5 for at opdatere listen.
Du kan ikke fjerne tilladelser, der er tildelt på grund af medlemskab af en bestemt gruppe i dit Identity Manager-miljø. Hvis du vil fjerne adgang til en rolle eller ressource, der er tildelt på grund af medlemskab af en gruppe, skal din konto fjernes fra den pågældende gruppe.
Du kan finde flere oplysninger i hjælpen til dashboardet.